Načítání obsahu, prosím počkejte

Luna a Cloud: Když se čuník kamarádí se psem

Luna a Cloud: Když se čuník kamarádí se psem Cloud a Luna jsou nerozluční přátelé | zdroj: Instagram.com/luna.piglet

Některé bytosti a jejich přátelství jsou zkrátka osudová. Například kamarádství šestiměsíčního prasátka jménem Luna a čtyřletého zlatého retrívra Clouda. "Jsou na sobě závislí," tvrdí jejich majitelka, "byli si prostě souzeni."

zdroj: https://www.youtube.com

Ti dva se spřátelili krátce po Lunině narození, a to natolik, že si ono malé prasátko od té doby myslí, že je pes. "Dělá cokoliv, co Cloud. Chodí na vodítku, běhá s ním po venku a slyší na své jméno. Měli jsme ji pojmenovat 'Štěně', hodilo by se to k ní více."

Dvojice si své výjimečné přátelství udržuje i přes všechny fáze Lunina prasečího dospívání a neohrožuje ho ani fakt, že sele svého psího kamaráda brzy přeroste. Spí spolu, dělí se o jídlo a tráví spolu každou volnou minutu.

Jejich Instagramový profil Luna.piglet má v současné době téměř třicet dva tisíc sledujících a toto číslo roste každým dnem. Máte-li špatnou náladu, doporučujeme. Je plné vtipných i dojemných videí těchto nepravděpodobných přátel.

"Luna změnila jak život našeho psa, tak i nás. Ukázala nám, jak se na chvíli zastavit a užívat si momentu. Ráda se mazlí, a tak mi každé ráno, když se chci začít chystat do práce, vyskočí na klín. Naučila mě radovat se z maličkostí," říká její majitelka.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články