Načítání obsahu, prosím počkejte

Pejsek, co vypadá jako plyšák, si získá vaše srdce

Pejsek, co vypadá jako plyšák, si získá vaše srdce Oliver vypadá úplně jako plyšový | zdroj: Profimedia

Některé zvířecí celebrity si svou slávu budují po malých krůčcích. Jiné se najednou objeví a okamžitě si podmaní srdce každého, kdo na ně narazí. Psík Oliver je jeden z těchto nečekaných lamačů srdcí. Na Instagramu se objevil teprve v květnu 2019 a za pár měsíců stihl posbírat přes devadesát tisíc sledujících. A není divu. Tento osmiměsíční kříženec německého špice a pudla z norského Osla, je totiž dost možná nejroztomilejším pejskem světového internetu. 

Nepodobá se ani tak pejskovi, jako spíše plyšovému medvědovi. Jeho šťastní majitelé tvrdí, že jim denně chodí zprávy s otázkou, zda je Oliver opravdu živá bytost nebo jen dětská hračka. 

Olivera si pořídil mladý pár - Steffen a Sofie. Jejich původním plánem bylo pořídit si kokršpaněla, když však v jednom z kotců zahlédli tohoto plyšového medvídka, nemohli mu odolat.

"Ještě nikdy jsme neviděli tak roztomilého psa, jako je on, takže nám od první chvíle bylo jasné, že musí být náš. Když jsme jej přišli navštívit, skočil Sofii hned na klín a začal se mazlit. A ačkoliv byl ze svých sourozenců ten nejplašší, bylo vidět, že chce být součástí naší rodiny. Potřeboval v životě lásku, bezpečí a jistotu," řekl o něm Steffen.

Nečekaná sláva

Oliverův Instagram je plný fotografií, na kterých si huňatý psík užívá den na pláži či dřímá v pelíšku a každá z nich je zaručeným lékem na špatnou náladu. Steffen a Sofie údajně svému méďovi účet založili proto, že se zkrátka jednoho odpoledne nudili.

Taky se jim to zdálo jako dobrý způsob pro udržování kontaktu s přáteli a rodinou mimo město. "Samozřejmě jsme si byli vědomi Oliverovy roztomilostí, nikdy nás ale nenapadlo, že bude takhle populární. Někdy je to až vyčerpávající!" 

Do budoucna mladý pár pro Olivera chystá jeho vlastní internetovou stránku, na které fanoušci konečně dočkají dárkových předmětů s jejich oblíbeným medvídkem.

Zdroje:  Profimedia , Daily Mail

Nejnovější články