Načítání obsahu, prosím počkejte

Kočičí dáma, co má noblesní knír

11. 12. 2019 – 20:06
0
Kočičí dáma, co má noblesní knír Fešák má vskutku nepřehlédnutelný knír | zdroj: Profimedia

Charlie je osmiletá kočičí dáma z Alabamy, která má nepřehlédnutelný "knír". Díky němu získala své jméno a získala spoustu internetových fanoušků.

Charlie se nicméně do "zlaté kolébky" vskutku nenarodila. Naopak, přišla na svět jako členka rodiny divokých koček. Její současná panička Stacy Musicová našla Charlie a její příbuzné u sousedů na zahradě. Zatímco ostatní členové kočičí bandy se ke Stacy neměli, Charlie přiběhla.

Musicová se nakonec rozhodla kočičky ujmout a pojmenovala ji po slavném komikovi Charlie Chaplinovi. Se sousedkou se prý také domluvila, že na divoký zbytek kočičího klanu dohlédne...

Kočka podle Stacy perfektně zapadla do rodiny. Velmi lpí na svých blízkých, spí se svou paničkou v posteli a má zřejmě pěkný život. Poté, co začala Stacy dávat její fotky na internet, také získaly jistou pozornost v podobě tisíců lajků.

Podle Stacy někteří lidé míní, že dospělá Charlie začala připomínat spíše jiné slavné osobnosti - herce Toma Sellecka a legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho. Musicová však zdůrazňuje, že Charlie její jméno prostě zůstane.

Zdroje:  dailymail.co.uk , metro.co.uk

Nejnovější články