Načítání obsahu, prosím počkejte

Seznamte se s Nalou, nejslavnější kočkou internetu

Seznamte se s Nalou, nejslavnější kočkou internetu Nala je prostě hvězda | zdroj: Profimedia

Je dost pravděpodobné, že jste ji už někde viděli. Tato kočička je totiž v současné době tou nejslavnější kočkou internetu.

Seznamte se s Nalou. Když byla ještě malé kotě, odnesli ji její předchozí majitelé do útulku, naštěstí tam ale nezůstala dlouho a brzy putovala do nového domova.

"Ten den jsem vlastně vůbec neměla v plánu si nějakou kočičku odnést. Jakmile jsem ji však spatřila, věděla jsem, že to tak osud chtěl. Nikdy jsem nečekala, že se z ní stane nová internetová celebrita, její fotky jsem na Instagramu sdílela jen pro svou rodinu a přátele," trdí Nalina nová majitelka, Varisiri Mathachittiphanová.

Jeden z Naliných rodičů byl pravděpodobně siamská kočka, díky čemu má krásnou bělavou srst. Co se týče jejich zálib, moc ráda se mazlí a miluje krabice a muže s plnovousem. Většinu času tráví se svými adoptivními sourozenci, mezi které patří další slavná jména Instagramu. Za zmínku stojí White Coffee Cat, Luna Rose, Stella a Steve, Spencer, a Apollo. Všichni mají kolem milionu sledujících. Malá Nala (@nala_cat) jim se svými čtyřmi miliony vévodí. Jejich milující majitelka si ze svých krásných kočiček zkrátka udělala živnost.

Svou slávu ale využívá moudře a snaží se šířit alarmující informace o stavu amerických útulků. 

"Když už mi mé kočky daly šanci promlouvat k lidem, chci vám říci pravdu. Koťata a štěňata v amerických útulcích jsou bezmocná a odkázána jen na nás. Až tři čtvrtiny z nich jsou uspány, protože o ně není zájem a útulky jsou přeplněné. Prosím, kastrujte své mazlíčky."

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články