Načítání obsahu, prosím počkejte

Kočky také hrají domino! Tahle skvělá dvojka, to zvládla perfektně!

23. 3. 2020 – 7:51
0
Kočky také hrají domino! Tahle skvělá dvojka, to zvládla perfektně! zdroj: Pixabay.com

Zkusili jste někdy postavit pořádné domino a do jeho následného pádu zapojit i své kočičky? Asi nejspíš ne, jestli vám ale nyní tato ulítlá představa začala hlodat v hlavě, tak nezoufejte. Někdo už to totiž vyzkoušel za vás a vám tak stačí se jen podívat na úchvatný výsledek.

Na japonském youtubovém kanále Cat Navi Desk je k nalezení řada dechberoucích videí, jejichž hrdiny je dvojice koček - jedna mourovatá a druhá bílá s elegantními černými fleky. Mazlíky tu ve videích můžete sledovat vyvádět roztodivné a pro kočky spíše neobvyklé kousky - jako třeba hrát na klávesy nebo zvonit na zvonky. 

Nově se pak na kanále objevilo video, které je doslova majstrštyk a jen těžko se představuje, kolik je za ním času a práce. 

zdroj: Youtube - Cat Navi Desk

V téhle přes tři minuty dlouhé podívané si totiž dvojice kočiček hraje s pěkně rozsáhlým a složitým dominem, které je místy přerušeno a právě čtyřnozí mazlíci mu musí pomoct pokračovat dál.

Ve videu tak můžeme vidět jak například jedna z kočiček musí aktivovat mechanickou krabičku, díky které dominoefekt pokračuje. Na závěr jsou obě kočky pochopitelně po zásluze odměněny. 

instagram Kočičí duo nedování pouze s dominem | zdroj: Repro Instagram

Jestli vás tohle japonské kočičí duo zaujalo, tak je navíc můžete sledovat i jinde než na Youtube. Svůj účet mají rovněž na Instagramu, který je plný řádně roztomilých fotek a dalších nezvyklých činností. Jistě se v budoucnu můžeme od těchto chlupáčů těšit na další kvalitní skopičiny! 

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články