Načítání obsahu, prosím počkejte

Zvířecí starosta v Americe? Tahle fena starostou rozhodně je!

Zvířecí starosta v Americe? Tahle fena starostou rozhodně je! zdroj: Pixabay.com

Dost bylo politiků, na které se nedá spolehnout, řekli si v malém městečku v americkém Kentucky. A zvolili si do čela nejlepšího přítele člověka.

Ono městečko se nazývá Rabbit Hash a jeho novou starostkou se stala tříletá fenka pitbula Brynneth Paltrow. Tuto funkci přebírá po své předchůdkyni Lucy Lou, Border kolii, která byla první fenou v této pozici, a otevřela tak městskou politiku i něžnému pohlaví.

Chlupatý a čtyřnohý starosta však pro Rabbit Hash není žádnou novinkou. První pes byl do této pozice zvolen již v roce 1998, a to Goofy Borneman-Calhoun, který město řídil až do své smrti. Obyvatelé se shodli na tom, že lepšího starostu ještě neměli, a tak se do budoucna rozhodli pokračovat v tradici.

O tom, že Brynneth město povede dobře a svědomitě, není pochyb. Má temnou minulost na ulici, která jí dala velkou empatii, miluje tenisové míčky a ráda lidem olizuje tváře. Co víc si od starostky přát?

Bývalá starostka Lucy Lou má ze své nástupkyně také radost. Údajně totiž očichala zadky všech kandidátů a ten Brynnetin voněl nejlépe. Kromě podpory Lucy pak nové starostce místo zajistily téměř tři a půl tisíce voličů, kteří svou důvěru vložili právě do jejích tlapek.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články