Načítání obsahu, prosím počkejte

Když se kamarádí vlčák a fretka

Když se kamarádí vlčák a fretka Vlčák a fretka si padli do oka | zdroj: Profimedia

Litevská medička Diana Ribbová toužila po fretce dlouhá léta, nejdříve si však pořídila vlčáka jménem Nova. Když si nakonec splnila svůj sen, počítala s tím, že oba mazlíčky bude od sebe držet dál. Dopadlo to jinak.

První den, kdy si Diana přinesla domů fretku jménem Pacco, bylo podle jejích slov toto zvířátko plně zaměstnáno průzkumem nového teritoria. Poté ho však zaujal i vlčák - a kápli si do noty!

Prakticky od počátku jsou tak nerozluční přátelé, kteří se vzájemně zahřívají, mazlí, hrají si a společně se svou paničkou se také vydávají za dobrodružstvím do přírody.

I přes veškerou roztomilost a lásku, která z fotek čiší, Diana varuje, že takto pěkný vztah nemusí být po setkání psa s fretkou samozřejmostí. Nova totiž prošla pořádnou socializací, kdy jí její majitelka učila vycházet s řadou dalších zvířat. Také každá fretka by psí společníky asi "nedala".

U Diany to však klaplo a Pacco si dokonce získal i jejího přítele, který dříve fretky vůbec nemusel. Teď však Pacca zbožňuje a přítelkyni dokonce instruuje, jak "správně" fretku pomazlit.

Zdroje:  metro.co.uk

Nejnovější články