Načítání obsahu, prosím počkejte

Fenky přišly kvůli střelbě o čumák, nakonec však našly štěstí

Fenky přišly kvůli střelbě o čumák, nakonec však našly štěstí Fenka přežila děsivý úraz | zdroj: Profimedia

Fenka Millie má za sebou příšerný zážitek. V Rusku, odkud pochází, byla vážně zraněna a přežila jen shodou šťastných okolností. Její nevlastní "sestra" měla podobně těžký osud.

Millie našli na ulici, když v podstatě umírala. Nakonec však byla zachráněna, podstoupila léčbu, díky které přežila a skončila v ruském útulku.

Tedy jen na nějakou dobu. Na dálku se do ní totiž zamilovala Kasey Carlinová. Později se podařilo vybrat dost peněz na její převoz do Velké Británie a další operace, které jí upravily obličej a zlepšily život, jak jen to bylo možné. O oko zle poraněné střelbou bohužel přišla, zato však v zahraničí našla milující rodinu.

profimedia-0501394786 Maggie a Millie nakonec našli milující rodinu | zdroj: Profimedia

Kasey se totiž stará o tři další psy. A jeden z nich, fenka Maggie, si také prožila peklo. V Libanonu, odkud pochází, byla mnohonásobně postřelena, přišla o oči i uši a přežila v podstatě zázrakem. Nyní pomáhá lidem v rámci canisterapie. Získala také nominaci na ocenění za statečnost.

Podle Kasey jsou obě zachráněné fenky v současnosti "superšťastné" a štěstí rozdávají i druhým. Zdůrazňuje, že jsou prostě perfektní.

Zdroje:  Profimedia , metro.co.uk

Nejnovější články