Načítání obsahu, prosím počkejte

Seznamte se s 'nejhorší kočkou na světě'

Seznamte se s 'nejhorší kočkou na světě' Perdita díky ironickému inzerátu našla svůj domov | zdroj: Mitchell County Animal Rescue

Zvířecímu útulek v severní Karolíně přišel s neotřelým způsobem hledání domova pro "neadoptovatelnou" kočičku.

Čtyřletá Perdita se do útulku dostala po smrti svého majitele. Zaměstnanci útulku si podle všeho hned všimli, že je těžko zvladatelná. Prošla důkladnou lékařskou prohlídkou, která vyloučila, že by její agresivní projevy způsobovala nemoc. Perdita se podle všeho nemohla rozhodnout, zda touží po lidské pozornosti, nebo zda ji naprosto nesnáší a nezdráhala se zatočit s kýmkoliv, kdo ji odhadl špatně.

Útulek se tedy rozhodl bytu naprosto upřímný a ukázali Perditu v pravém světle.

V inzerátu mimo jiné psali:

"Nejhorší kočka světa hledá domov! Má ráda:  Zírání do hlubin vaší duše, dokud nemáte pocit, že se vám z života vytratila veškerá radost. Číhání v temných koutech. Nesnáší: Růžovou barvu, koťata, děti, psy, Disney filmy a zejména objetí. Je nezadaná a připravena se nespřátelit s člověkem se smyslem pro osobní prostor."

Navzdory ne úplně pochvalné reklamě Perditu chce adoptovat přes 170 lidí, kteří se nebojí výzev. Svůj nový domov získala v sobotu u jistého Joeho a Betty z Monroe, kam odešla s novým jménem Noel.

Na videu můžete vidět, jak si "nejhorší kočka světa" užívá drbání a dává hlasitě najevo, že pro dnešek by té lásky už opravdu stačilo.

zdroj: youtube.com

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články