Načítání obsahu, prosím počkejte

Vzácný růžový mopsík dobyl internet. Svým kukučem okouzlí i vás!

24. 4. 2020 – 10:31
0
Vzácný růžový mopsík dobyl internet. Svým kukučem okouzlí i vás! Milkshake žije obklopen luxusem, drahým oblečením, kostýmy a nechybí mu ani pravidelná kosmetická péče | zdroj: Facebook.com/milkshakethepug

Mopsíci jsou se svými vrásčitými tvářičkami roztomilí sami o sobě. A co teprve, když jsou růžoví s blankytně modrýma očima jako okouzlující Milkshake.

Rok a půl staré štěňátko je mimořádně vzácným mopsem trpícím albinismem, jemu podobných žije na světě méně než stovka. Milkshake má tak na rozdíl od svých běžných kolegů narůžovělé tělíčko, ale i třeba čumáček nebo oční víčka. A když se na vás koukne hlubokýma modrýma očima, musíte se do něj hned zamilovat.

Tak jako jeho panička, 33letá marketingová ředitelka Maria, která dobře ví, že takovéto stvoření si zaslouží pořádnou pozornost. Milkshake si u ní žije v luxusu, nechybí mu drahé oblečky, ale ani pravidelná péče v psích lázních a salonech krásy. Výměnou za to ochotně pózuje v kostýmech i vtipných scénkách. A hlavně při tom na vás upírá svůj pro tyhle vrásčité psy smutně-veselý kukuč!  

I díky němu má na Instagramu na účtě @milkshakethepug 81 tisíc fanoušků a na Facebooku dalších skoro devět tisíc.

Zdroje:  Bored Panda , Facebook.com/milkshakethepug/

Nejnovější články