Načítání obsahu, prosím počkejte

Jednooká fenka přežila svou smrt. Střelili ji do hlavy a málem umlátili kladivem

22. 4. 2020 – 21:09
0
Jednooká fenka přežila svou smrt. Střelili ji do hlavy a málem umlátili kladivem Bublinu v jejím půl roce téměř zabil její majitel, prostřelil jí hlavu a snažil se ji umlátit kladivem. Jako zázrakem přežila a užívá si naplno nového života u milujících páníčků | zdroj: Profimedia

Tříletá fenka křížence pitbula Bubbles si jako štěně prošla peklem. Její páníček ji nejdříve střelil do hlavy a pak se ji ještě pokusil umlátit kladivem. Statečná fenka se ale díky nové rodině ze všeho uzdravila a stala se hvězdou sociálních sítí.

Bubbles skončila ve svém půl roce v útulku a nikdo nevěděl, jestli se jí vůbec podaří z následků krutého týrání dostat. Kilyn Hortonovou Blanchardovou a jejího manžela Ikea Blancharda, kteří v září 2017 v útulku pracovali jako dobrovolníci, si vážně zraněná fenka získala od první chvíle. Věděli prý hned, že se o ni chtějí postarat, i když se to zdálo jako předem prohraný boj.

Fenka totiž měla těžce zraněné oko, prostřelenou tvář a roztříštěnou čelist, která se ale začala nesprávně hojit, takže ubohé zvíře nemohlo prakticky otevřít tlamu. Rentgen navíc odhalil vnitřní poškození lebky a to, že jí kulka uvízla za pravým uchem.

Bubbles ostoupila postupně čtyři operace, při kterých jí veterináři odstranili část dolní čelisti, aby mohla otevírat tlamu, odstranili jí rozdrcené vnitřní ucho a poškozené oko.

Nyní, o dva a půl roku později na její smutnou minulost odkazuje jen jizva na tváři a chybějící oko. I přes veškeré utrpení je podle Blanchardů neuvěřitelně hodný a věrný pejsek, který na lidi rozhodně nezanevřel.

Svůj nový život v milující rodině si užívá naplno, jak ukazuje její profil na Instagramu. Její účet @khbubbles má téměř 70 tisíc fanoušků. Kromě Bubbles na něm občas dostávají prostor i jiní psi, kteří si prošli obdobně krutým týráním.

Zdroje:  Vlastní , Metro UK

Nejnovější články