Načítání obsahu, prosím počkejte

Týraná fenka vyhublá na smrt se nevzdala. Nyní konečně dostává lásku a péči

11. 3. 2022 – 9:23
0
Týraná fenka vyhublá na smrt se nevzdala. Nyní konečně dostává lásku a péči Od smrti ji dělily hodiny | zdroj: Mutty Paws Rescue

Tak strašný případ týrání zvířete jako byla dvouletá fenka Khaleesi v záchranné stanici na Floridě ještě nezažili. Na kost vyhublého křížence pitbula od smrti dělily hodiny. Díky svým zachráncům a neuvěřitelnému odhodlání žít už by jí dnes tragický vstup do života hádal jen málokdo.

Když odchytová služba uviděla potulovat se po ulici extrémně vyhublou fenku, začala okamžitě jednat. Záchranáři z organizace Mutty Paws Rescue a následně i veterinář byli zděšeni jejím stavem. Vážila ani ne devět kilogramů, přitom by měla mít zhruba trojnásobek. Na těle se jí rýsovaly všechny kosti, její střeva byla silně napadena měchovcem, byla dehydrovaná, kolabovala.

Strávila osm dní na JIP, kde překonala podvýživu, napadení parazity, zápal plic a další zdravotní komplikace. Hned po propuštění z nemocnice se jí ujali pěstouni, kteří už doma měli jednoho adoptovaného pitbula. Díky jejich neustálé péči, krmení co dvě tři hodiny a hlavně nekonečné lásce, Khaleesi postupně nabrala nejen váhu, ale i svaly a hlavně radost ze života. 

Vyšetřování tohoto děsivého příběhu týrání zvířete zavedlo policisty do domu Khaleesiny původní majitelky, kde našli další dva psy v podobně zuboženém stavu. Žena a její přítel byli zatčeni a obviněni z týrání zvířat.

Zdroje:  Mutty Paws Rescue , iheartdogs.com

Nejnovější články