Načítání obsahu, prosím počkejte

Čivava po útoku přišla o čelist, radost ze zpěvu jí to ale nevzalo

26. 12. 2021 – 9:44
0
Čivava po útoku přišla o čelist, radost ze zpěvu jí to ale nevzalo Čivava Pepe přišla o čelist a zuby poté, co ji v roce 2017 při jídle napadl jiný pes | zdroj: Profimedia

Dvanáctiletá čivava Pepe před čtyřmi lety přišla po útoku jiného psa o spodní čelist a zuby. Nejenže to malý bojovník nevzdal, ale navíc navzdory svého handicapu stále rád zpívá své oblíbené melodie.

Pravda, Pepeho vzhled může slabší povahy trochu vyděsit, ale jen dokazuje, co vše musel pejsek po brutálním útoku v roce 2017 zvládnout. Větší pes ho napadl ve chvíli, kdy jedl - proto přišel o čelist a o zuby. Od té doby má navíc krmení spojené s úzkostnými stavy a snaží se mu vyhýbat.

Čivavák si podle své majitelky Charlotte Chandlerová rád prozpěvoval už od štěněte, po útoku se ale bála, že zranění bude tak vážné, že už zpívat nebude moci. „K mému překvapení zpívá ještě hlasitěji a hrději než předtím. Zakloní hlavu dozadu a zpívá tak nahlas, jak je tom dokáže,“ cituje majitelku server Metro.co.uk. 

Donedávna zpíval ale jen své paničce a jejím blízkým. Proslavil se během loňské pandemie, kdy Chandlerová sdílela jeho zpívající video v rámci kampaně děkování písní zdravotníkům v první linii. Z Pepeho se hned stala hvězda a inspirace pro ostatní, že nikdy není důvod se vzdávat. 

Zdroje:  metro.co.uk

Nejnovější články