Načítání obsahu, prosím počkejte

Kočky, které baví i děsí zároveň. Vypadají jako mimozemští zabijáci

Kočky, které baví i děsí zároveň. Vypadají jako mimozemští zabijáci Co vám nahání větší strach? | zdroj: Profimedia

Bezsrsté kočky donský sphynx rozhodně nejsou plemeno pro každého. A co teprve, když nemají zrovna nejlepší náladu. To dokážou do foťáku hodit takový výraz, že ti méně otrlí mohou mít po prohlížení fotek noční můry.

Boris, Dennis a Freja jsou tři milé kočičky, které se rády mazlí a na svou chovatelku Sophii Lexeliusovou ze Švédska nedají dopustit. Pronásledují ji na každém kroku. Od běžných roztomilých kočiček je ale dělí jeden drobný detail: Patří k ušlechtilému plemeni donský sphynx, které lidi dělí na dva nesmiřitelné tábory - zaryté odpůrce a milovníky. 

Lexeliusová se na svém Instagramu rozhodla tak trochu provokovat právě odpůrce. Fanoušci bezsrstých koček jihnou nad snímky toho, jak se micky tulí ke spícímu dítěti, sem tam ale chovatelka vloží fotku, na kterých se tváří jako masoví vrazi z vesmíru. 

Trojice totiž nemá focení vůbec v lásce, a tak z jejich obličeje rozhodně není těžké přečíst odpovídající naštvání a nerudnost. Což u bezsrstých, vrásčitých stvoření - upřímně - poněkud děsí. Ale možná právě proto má Lexeliusová se svými kočičkami na sociálních sítích tolik fanoušků. 

Zdroje:  Profimedia , Instagram

Nejnovější články