Načítání obsahu, prosím počkejte

Polomrtvá a postříkaná jedovatou barvou. Kočička z Káhiry dostala druhou šanci ve Skotsku

11. 1. 2022 – 9:46
0
Polomrtvá a postříkaná jedovatou barvou. Kočička z Káhiry dostala druhou šanci ve Skotsku Kočku někdo ošklivě pomlátil a postříkal toxickými barvami, málem přišla o život | zdroj: Profimedia

Peršanka Rainbow si za své čtyři roky vybrala snad téměř všech svých devět životů, aby konečně našla někoho, kdo ji má rád. Kočička jen těsně unikla smrti, když ji někdo zbitou, týranou a postříkanou toxickou barvou odhodil na ulici.

S Rainbow se předchozí majitelé zrovna nemazlili. Když ji v egyptské metropoli Káhiře našli záchranáři na ulici, byla na tom velmi špatně. Byla zbitá, jevila známky dlouholetého týrání a ještě se před jejím pohozením svému osudu někdo krutě pobavil tím, že ji postříkal toxickými barvami. Ostatně tak kočička získala své jméno.

Rainbow měla štěstí, že si inzerátu egyptského útulku nějakým řízením osudu všiml skotský pár televizních moderátorů Craig a Debbie Stephensovi a rozhodli se kočičky ujmout. Zaplatili jí kompletní veterinární péči a nakonec si udělali téměř 6500 kilometrů dlouhý výlet do Káhiry, z něhož se vrátili i s Rainbow, která jim nyní dělá radost u nich doma Edinburghu. 

Zdroje:  Profimedia

Nejnovější články