Načítání obsahu, prosím počkejte

Rozbité auto? Kdepak, černý pasažér!

Rozbité auto? Kdepak, černý pasažér! Kotě uvízlo pod kapotou | zdroj: https://www.youtube.com

Auta na elektrický pohon značky Tesla se v poslední době těší velké popularitě. A to podle všeho jak u lidí, tak i u našich chlupatých přátel. 

zdroj: https://www.youtube.com

Kotě v následujícím videu své nadšení však možná trochu přehnalo. V polovině června loňského roku zaslechl nejmenovaný majitel auta Tesla zvláštní zvuky ze svého nárazníku. Na začátku se obával, že se jeho automobil porouchal, po chvíli však zjistil, že má na palubě černého pasažéra!

Muž prý okamžitě zamířil do servisního centra, ve kterém z auta vytáhli vyděšené kotě. Podle všeho v něm bylo uvězněno minimálně čtrnáct hodin. Jeho chrabří zachránci mu hned dali najíst a napít a po krátkém seznamování se jeden z nich nabídl, že se tohoto roztomilého motoristy ujme a vezme si jej domů.

Video na internetu vzbudilo velký zájem fanoušků těchto aut, včetně samotného Elona Muska, zakladatele Tesly, který video sdílel na svém Twitteru.

Kočky odpočívající pod auty, na kolech nebo přímo v autech, bohužel nejsou výjimkou a ne vždy mají tak šťastný konec, jako kotě v našem průběhu. Než se tedy vydáte na cestu, nezapomeňte auto prohlédnout a ujistit se, že v něm neodpočívá žádný chlupatý nadšenec.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články