Načítání obsahu, prosím počkejte

„Potkaní lady“ má doma 50 potkanů. Koupe je ve dřezu a nazývá miminky

25. 4. 2022 – 8:45
0
„Potkaní lady“ má doma 50 potkanů. Koupe je ve dřezu a nazývá miminky Se svými mazlíčky má Michele Raybonová blízký vztah | zdroj: Profimedia

Svůj první páreček potkanů dostala Američanka Michele Raybonová z Kalifornie v roce 2018. Od té doby tyto hlodavce „sbírá“. Momentálně má padesát „miminek“, jak své mazlíčky láskyplně označuje. 

První pár získala od chovatele z Texasu. Po přestěhování do Kalifornie zjistila, že v oblasti žádní chovatelé potkanů nejsou, a tak se rozhodla založit chov sama. Jenže potkaním mazlíčkům propadla natolik, že místo prodeje si mláďata raději nechává. A navíc pořizuje další a další barevné varianty, včetně naháčů.

„Každý z nich má vlastní osobnost,“ řekla serveru The New York Post s tím, že někteří jsou na ni fixovaní víc než jiní. Ale všichni jsou společenští a když jde o krmení, přiběhnou všichni.

Kromě padesátky potkanů - 25 samiček a 25 samečků - chová Raybonová ještě čtyři německé ovčáky, tři kočky a dvě prasata. Ta jediná žijí ve stodole. 

Raybonová se stala známou poté, co koncem loňského roku na svém Facebooku zveřejnila video, jak si její potkani užívají cachtání v napuštěném kuchyňském dřezu. 

 

Zdroje:  New York Post

Nejnovější články