Načítání obsahu, prosím počkejte

Mazlíček, nebo spíš dítě? Králíček si žije jako v ráji, má dokonce vlastní pokoj

21. 9. 2021 – 9:08
0
Mazlíček, nebo spíš dítě? Králíček si žije jako v ráji, má dokonce vlastní pokoj Butterscotch má život, o kterém se může běžným králíčkům jen zdát | zdroj: Profimedia

Butterscotch má život, o kterém se běžným zakrslým králíčkům může jen zdát. Má svůj vlastní pokoj, stylový šatník, denně chodí na procházky na vodítku a k jídlu dostává ty nejlepší delikatesy.

Australský pár Jennifer a Roberto Sollazzovi jsou pro svého milovaného osmiletého králíčka ochotni udělat snad cokoli. Dokonce neváhali vystěhovat místnost ve svém dvoupokojovém bytě a zařídit ji Butterscotchovi přímo na míru. Takový dětský králičí pokojík.

Samozřejmě v něm nechybí pelíšky a šatník. Hýčkaný králíček přece nebude na každodenní procházky po pláži a návštěvy restaurací chodit nahý! Jeho garderoba čítá více než stovku kousků oblečení, hlavně šátečků, motýlků a slunečních brýlí. To vše v hodnotě přes sedm a půl tisíce korun. To sice není zas až tak závratná částka v porovnání třeba s modelkami z psí říše, ale který králík to má, že?

Přestože má Butterscotch svůj vlastní pelíšek, většinu času stejně tráví s některým ze svých majitelů na pohovce nebo v pokoji.

Sollazovi ale myslí i na králíčkovo zdraví, nejen vizáž. Každý týden utratí kolem 700 korun za čerstvou zeleninu, zeleň a speciální mlsání.

Zdroje:  Profimedia

Nejnovější články