Načítání obsahu, prosím počkejte

Útulek uspořádal páru čivav svatbu. Doufá, že díky tomu najdou společný domov

9. 6. 2022 – 9:03
0
Útulek uspořádal páru čivav svatbu. Doufá, že díky tomu najdou společný domov Peanut a Cashew (nevěsta) se potkali v útulku u zubaře | zdroj: Profimedia

Když se čivavy Peanut a Cashew poprvé setkaly v texaském útulku, byla to láska na první pohled. Jsou tak nerozlučná dvojka, že jim pracovníci útulku uspořádali „svatbu“. Kromě symboliky si od toho slibují, že se podaří dvojici najít společný domov.

Devítiletý Peanut a tříletá Cashew skončili v útulku poté, co se o ně jejich chovatelé nemohli dále starat. Osobně se potkali poprvé v ordinaci útulkového zubaře a podle všeho se do sebe ihned zakoukali.

Zaměstnanci útulku nemohli jejich náklonnost přehlédnout, a tak začali vymýšlet, jak zajistit jejich co nejrychlejší nalezení domova. Samozřejmě společného. Svatební happening tomu měl díky publicitě pomoci. 

A roztomilý pár měl svatbu vskutku ukázkovou - nechyběla svatební kaple, bublifuky, živý plot ve tvaru psů a samozřejmě dort. „Obřad měl oslavit jejich lásku a cestu k uzdravení,“ řekla Lucia Almanzová, mluvčí neziskové organizace SAHS, která útulek provozuje. 

Zdroje:  Profimedia , USA Today

Nejnovější články