Načítání obsahu, prosím počkejte

Pár vyhrál v loterii, koupil si nový dům a starý přenechal toulavým kočkám

12. 5. 2022 – 8:23
0
Pár vyhrál v loterii, koupil si nový dům a starý přenechal toulavým kočkám Thajský pár věnoval svůj dům toulavým kočkám | zdroj: Profimedia

Výhra v loterii nemusí znamenat štěstí jen pro výherce. Pár milovníků koček z Thajska si za výhru pořídil nový dům a ten dosavadní vybavil zázemím pro toulavé kočky. Ty v něm tak vždy najdou klid, zábavu a hlavně plné misky.

Když Raksina Nakseethong a Thipwan Chomphongová z provincie Ratchaburi ve středním Thajsku, vyhráli v přepočtu 118 tisíc korun, měli hned jasno, co s výhrou udělají. Koupili si nový dům. Starý dvoupokojový domek ale neprodali. „Jednou jsme kočkám řekli, že pokud budeme mít štěstí, budou tu moct všechny zůstat,“ vysvětluje Nakseethong. 

Domek proto lehce upravili a dovybavili kočičími prolézačkami, hračkami i bedýnkami. Stal se tak zázemím pro devět toulavých koček z okolí, o které se pár stará. „Dali jsme jim tento dům a staráme se o ně, aby tu mohly zůstat všechny pohromadě,“ řekla milovnice zvířat. Páru záleželo na tom, aby kočky mohly zůstat pohromadě, protože jsou už na sebe zvyklé.

Zdroje:  Profimedia , thethaiger.com

Nejnovější články