Načítání obsahu, prosím počkejte

Invaze obřích kočičích příšer? To si jen v kavárně kočky hrají s vláčky

1. 4. 2022 – 8:12
0
Invaze obřích kočičích příšer? To si jen v kavárně kočky hrají s vláčky A vlak vykolejil... | zdroj: Profimedia

Obří kočičí příšery obsadily Japonsko, ničí stavby a železnice! Ba ne, to si jen kočky hrají v kavárně v japonské Osace.

Kočky převracejí vlaky, děsí strojvůdce v tunelu a zalehávají chatky v místních kopcích. Při bližším pohledu si však jen hrají na modelu železnice v osacké kavárně. Kavárnu Diorama s modelem železnice původně založil Naoki Teraoka pro děti se zdravotním postižením. Jenže s pandemií přišly finanční problémy a podniku zavření.

Zachránila ho nečekaně potulná kočka se svými koťaty. Osaka rodinku z kavárny nevyháněl a ta si tak brzy začala hovět i v železničním modelu. To vytvářelo vtipné situace a zajímavé kompozice pro fotografy. Roztomilá koťátka hrající si s vláčky se s trochou fantazie změnila v kočičí příšery útočící na železnici. 

Zprávy o nevšední atrakci se brzy rozkřikly a podnik nyní rozhodně nemá o hosty nouzi. Naoki však na zásluhu kočičí zachránkyně nezapomněl - ve druhém patře restaurace zřídil kočičí útulek a mezi modely se tak kromě původní rodinky promenádují další a další kočičky.  

Zdroje:  Profimedia

Nejnovější články