Načítání obsahu, prosím počkejte

Žena opustila práci a plní své nemocné fence seznam posledních přání

20. 5. 2022 – 8:49
0
Žena opustila práci a plní své nemocné fence seznam posledních přání Megan Marshallová se svou Sashou | zdroj: Profimedia

Britka Megan Marshallová strávila po boku své fenky křížence labradora Sashi patnáct let. Když si uvědomila, že její nevyléčitelně nemocné přítelkyni už zbývají poslední měsíce života, rozhodla se opustit práci a užít si poslední společné dny naplno. Sestavila fence seznam posledních přání a společně je jedno po druhém plní.

Patnáctiletá Sasha trpí demencí a řadou dalších zdravotních problémů, kvůli kterým se zřejmě nevyhne ochrnutí. Když se Marshallová dozvěděla diagnózu a s ní spojenou prognózu, řešila zrovna to, že ji její podnik zabývající se venčením psů nenaplňuje. A od toho byl už jen krůček ke společnému plnění snů. 

Sekla s prací a rozhodla se veškerý svůj čas věnovat nejlepší přítelkyni, se kterou strávila půlku svého života. A aby si poslední chvíle pořádně užily, sestavila seznam toho, co spolu ještě musí prožít. „Chci jí vrátit to, co mi dala,“ řekla britskému deníku Metro. 

profimedia-0692757420 Megan Marshallová se svou Sashou | zdroj: Profimedia

Velkou část seznamu už mají odškrtnutou, včetně třeba návštěvy pláže, zoo, účasti na výstavě psů nebo koupě zmrzliny ze zmrzlinářského vozu. Sasha už také absolvovala přespání u svých psích přátel, velkou narozeninovou oslavu, steakovou večeři i profesionální focení.

Ale ještě jí pár položek seznamu zbývá, třeba návštěva windsorského hradu, základní školy nebo řezníka. A tak se mají fenka i její chovatelka pořád ještě na co společně těšit.

Zdroje:  metro.co.uk

Nejnovější články