Načítání obsahu, prosím počkejte

Třínohé štěně skončilo v útulku jako neprodejné. Nyní žije v luxusu a lásce

Třínohé štěně skončilo v útulku jako neprodejné. Nyní žije v luxusu a lásce Fenka nejenže unikla smrti, ale žije život plný lásky a rozmazlování. | zdroj: Profimedia

Fenka dalmatina Finley se narodila s nálepkou „neprodejné štěně“, měla totiž jen tři zdravé nohy. Chovatel, který ji nechtěl utratit, ji proto odnesl do útulku. Tam padla do oka majitelce svatebního salonu Connie Kimové, která ji nyní patřičně rozmazluje. 

Finley, která nedávno oslavila první narozeniny, nejenže stále žije, ale navíc si užívá tolik luxusu, kolik jen čtyřnohý přítel člověka může mít. Má vždy pohodlí a pravidelně si například dopřává psí kávu ve Starbucks. 

Hýčkání si vskutku zaslouží - když ji Kimová jako devítitýdenní adoptovala, byla jen kost a kůže. Se svým handicapem byla totiž mnohem pomalejší než ostatní psi, takže na ni téměř nikdy nezbylo dost jídla.

To se ale v jejím novém domově stát nemůže. Navíc jí její zachránkyně zařídila speciální fyzioterapii a výcvik, aby se naučila pohybovat po třech nožkách stejně obratně a rychle jako ostatní psi o čtyřech. 

Zdroje:  Profimedia/SWNS

Nejnovější články