Načítání obsahu, prosím počkejte

Seznamte se Lolou, pejskem, co zřejmě vydělává víc než vy

10. 9. 2020 – 10:32
0
Seznamte se Lolou, pejskem, co zřejmě vydělává víc než vy Lola má na instagramu téměř 22 tisíc fanoušků | zdroj: Profimedia

Lola, roztomilý kříženec pudla a maltézáčka, nedávno oslavila první narozeniny. Za svůj krátký život už ale zvládla naplno prorazit ve světě psího modelingu a stát se reklamní tváří několika značek.

Lola má na instagramu téměř 22 tisíc fanoušků, což ji řadí mezi významné influencery. Tedy alespoň mezi psími celebritami. Hvězdu z ní vytvořila její chovatelka, Britka Leah Mcknightová, která nejdříve fotkami svého štěňátka spamovala své přátele, pak ale pochopila, že na instagramu bude mít větší úspěch. A taky že ano. 

Ač je psí slečně teprve rok, stihla uzavřít spolupráci s různými firmami vyrábějícími výrobky pro mazlíčky, a dokonce uzavřít tříletou smlouvu s modelingovou agenturou. Podle Mcknightové je navíc před podpisem další smlouvy. 

Není se co divit, tříkilový hýčkaný pejsek je opravdu rozkošný a jeho panička moc dobře ví, jak jeho přednosti ještě víc zdůraznit. S takovým kukučem se pak módní trendy a značky prodávají skoro samy.

Zdroje:  Profimedia

Nejnovější články