Načítání obsahu, prosím počkejte

Senioři oplakali ztracenou kočku. Po šesti letech jim zazvonil telefon

14. 9. 2022 – 9:04
0
Senioři oplakali ztracenou kočku. Po šesti letech jim zazvonil telefon Georgia žila dlouhých šest let prakticky za rohem | zdroj: Profimedia

Když se britskému páru seniorů zaběhla kočka Georgie, hledali jsi měsíce. Nakonec se se ztrátou smířili a nechali jí vyrobit pamětní desku. Jenže před pár dny, po dlouhých šesti letech, zazvonil telefon. Kočička se našla.

Pauline a Trevor Robinsonovi se už vzdali naděje, že svou milovanou kočku někdy uvidí. Čistě domácí kočka zmizela v září 2016, když vyskočila z okna domu. „Byli jsme tak zoufalí, že jsme klepali na všechny dveře v okolí, vylepovali plakáty a celé týdny se ji pokoušel najít. Až jsme nakonec přijali fakt, že se nevrátí a pravděpodobně zemřela,“ popsala serveru Croniclelive.co.uk Robinsonová.

Senioři si dokonce nechali na památku vyrobit pamětní desku. Improvizovaný pomníček budou moci nyní zrušit. Začátkem září jim totiž zavolali z místního útulku, že kočičku našli! Původně vyjela odchytová služba k nahlášené podvyživené a zraněné kočce. Když ji objevili a ošetřili hnisající ránu na krku, zjistili, že je čipovaná. A najít majitele bylo pak otázkou pár kliknutí. 

Seniorský pár byl z informace, že jejich nyní už čtrnáctiletý mazlíček žil dlouhá léta prakticky v sousední ulici, v šoku. Z návratu ale byli nadšení a zdá se, že i Georgie si na své lidi rozvzpomněla. Hned skočila Paulině do klína a začala se mazlit. Jen se tedy musí po návratu sžít s novými zvířecími spolubydlícími, které si manželé po její domnělé smrti pořídili...

Zdroje:  Croniclelive.co.uk

Nejnovější články