Načítání obsahu, prosím počkejte

Muž zachránil 31 unesených psů před porážkou. Vykoupil je a vrátil jejich páníčkům

6. 8. 2022 – 9:48
0
Muž zachránil 31 unesených psů před porážkou. Vykoupil je a vrátil jejich páníčkům Khoi vykoupil 31 psů, které měla ten den čekat porážka | zdroj: Profimedia

Když Do Minh Khoi z Vietnamu přišel domů a nenašel tam své psy, vydal se je hledat i na místní psí jatka. Své mazlíčky tam sice neobjevil, ale vykoupil 31 psů, kteří tam čekali na porážku, a našel jejich majitele. 

Když se trojice psů nevrátila domů, začala po nich rodina Minha Khoie pátrat po městě Nha Trangu a v sousedních oblastech. Protože se bál, že zmizení mazlíčků mají na svědomí únosci, kteří psi přeprodávají obchodníkům s masem, vydal se i na místní jatka. Objevil tam desítky psů čekajících na porážku.

Bylo mu jich líto, a tak domluvil se s majitelem jatek, že 31 psů vykoupí za v přepočtu zhruba 25 tisíc korun. Sám se jich trvale ujmout nemohl, protože doma pečuje už o dvacítku psů, které v minulosti zachránil z ulice. Každého psa však nafotil a informace o jeho nalezení zveřejnil na sociálních sítích.

Zpráva o psím dobrodinci se rychle roznesla, a tak většina zachráněných psů už je zpět u svých rodin.

Jednoho ze svých ztracených psů mezitím našel i Khoi, další dva stále postrádá. Nicméně fakt, že zachránil před smrtí tři desítky jiných psů a navíc jim umožni znovushledání s jejich rodinami, ho velmi těší. 

Zdroje:  vnexpress.net

Nejnovější články