Načítání obsahu, prosím počkejte

Tak trochu znuděný kočičí masér pracuje za kousek ryby

4. 11. 2020 – 18:17
0
Tak trochu znuděný kočičí masér pracuje za kousek ryby Kocourek svého páníčka masíruje každý den, nadšení z něj ale příliš nenesálá | zdroj: Profimedia

Není nad pořádnou masáž. Zvlášť z pacek vašeho kočičího miláčka. Každý den si ji po příchodu z práce užívá thajský prodejce smíšeného zboží... 

Pravda, při pohledu do tváře pětiletého kocourka Jao Nueda je při masírování vidět cokoli, jen ne úplně nadšení pro věc. Možná za tím stojí rutina, nebo si jen chce rychle odmakat své a dostat odměnu, nebo jen v době focení neměl svůj den.

Ať už to je jak chce, Jao je jednou mála každodenních jistot v životě devětašedesátiletého obchodníka Sanoha Phetwichita. Jen co dorazí domů, vyrazí mu kocourek vstříc a následuje několikaminutová masáž hrudníku a břicha. 

"Pokaždé mu pak dám kousek dobré smažené ryby, abych mu udělal radost," vysvětluje majitel, co za masérským "nadšením" kocourka stojí. 

Ale abychom nekřivdili kočičkám, ne pro všechny je masáž jejich majitele nepříliš oblíbenou částí dne. Některé z nich se tím i dobře baví a užívají si ji, jako na videu níže. 

zdroj: YouTube.com

Zdroje:  Profimedia

Nejnovější články