Načítání obsahu, prosím počkejte

Podívejte se, jak se naučil nakupovat tenhle kocourek

9. 5. 2020 – 23:43
0
Podívejte se, jak se naučil nakupovat tenhle kocourek Kocourek si "nakoupil" své oblíbené jídlo | zdroj: instagram.com/conejo_elgato

Pro roztomilá koťátka člověk často udělá vše, co jim na očích vidí. Tenhle kocourek se ale setsakramentsky snažil, aby dosáhl toho, po čem touží... Odměna byla větší, než čekal. 

Koťata toulavých koček v Mexiku nemají tak pohádkový život jako jejich vrstevníci v Turecku. Aby dostala trochu jídla, musí se snažit. Bílý kocourek fikaně vypiloval svou techniku žebrání k dokonalosti.

Posedával před obchodem a upíral zraky na všechny, kdo by mu mohli dát něco dobrého k snědku. Jeho upřenému pohledu neodolala ani místní učitelka Tania Lizbeth Santos Coy Tovová, kterou kocourek hned, jak se ujistil, že má její pozornost, zavedl do obchodu. Neomylně zamířil k oddělení krmiva pro zvířata a poručil si své oblíbené. 

Tovová si původně myslela, že kocourek patří manažerovi prodejny, protože před obchodem vždy trávil většinu dne. Když ho ale jednou sledovala, zjistila, že bydlí v opuštěném domě. A tak ho adoptovala. 

Kocourek dostal jméno Králík a jeho Instagramový účet @conejo_elgato už má 17 tisíc fanoušků.

 

Zdroje:  Metro UK

Nejnovější články