Načítání obsahu, prosím počkejte

Štěně cestovalo čtyři dny, aby předalo své paničce svatební kytici

9. 10. 2021 – 11:57
0
Štěně cestovalo čtyři dny, aby předalo své paničce svatební kytici Svatební kytice s donáškou byla nevšední svatební dar | zdroj: Profimedia

Desetiměsíční kříženec Oatmeal nejenže se neurazil, když se jeho chovatelé rozhodli užít si svatbu bez něj, ale navíc jim se štěněčí láskou připravil na jejich Den D velké překvapení.

Amber a John Elderovi z Grand Rapids v Mitchiganu si naplánovali svatbu téměř 2800 kilometrů od domova, v Národním parku Glacier v Montaně. Usoudili ale, že pro jejich milované desetiměsíční štěně by cesta a následný program byly příliš náročné, a tak ho raději nechali v klidu doma, píše server News24.com.

Jenže to se přepočítali! Kamarádka snoubenců a psí trenérka Ally Fuhsová vymyslela propracovaný plán, jak psímu mazlíčkovi umožnit sdílet s jeho lidmi jejich nejšťastnější den. Naplánovala čtyřdenní cestu na jejímž konci Oatmeal večer před svatebním dnem předal dojaté nevěstě svatební kytici. Amber sice o plánu své kamarádky věděla, ale do poslední chvíle nevěřila, že opravdu zvládnou dorazit. 

Když se Oatmeal se svými chovateli dostatečně pomazlil a na oko jim vyčinil nespravedlivé podceňování jeho dobrodružné povahy, převlékl se do smokingu s motýlkem a svatbu si následně užil jako plnohodnotný svatební host. 

Zdroje:  News24.com

Nejnovější články