Načítání obsahu, prosím počkejte

Ruska chová medvěda jako svého mazlíčka. Líbá ho a tančí s ním disco

13. 7. 2022 – 10:49
0
Ruska chová medvěda jako svého mazlíčka. Líbá ho a tančí s ním disco Veronika a Toptyzhka v objetí. Medvědi ušatí mají obří, nezatažitelné dráty. | zdroj: Profmedia

Někdo má plyšového medvídka, jiný živého králíčka, Ruska Veronika Dichková má živého medvěda ušatého. Chová ho jako svého mazlíčka, chodí s ním na procházky, mazlí se s ním a dokonce s ním i tancuje.

Ruské profesionální tanečnici Toptyzhku dali jako mládě její přátelé provozující safari park. Nemohli se prý o něj postarat, a tak jí ho před čtyřmi lety nabídli. I když je Dichková jeho opatrovnicí, má po ruce kolektiv ošetřovatelů, kteří na medvěda dohlíží. Aby nedošlo k úhoně ani na jedné straně. Medvědi ušatí jsou sice totiž z větší části býložravci, nicméně jsou zároveň známí častějším výskytem agresivity vůči člověku. 

Dichková má ale s Toptyzhkem poměrně nadstandardní vztah. Je pro ni mazlíček obdobný psovi - jezdí spolu na výlety autem, na piknik, objímají se a padají i uslintané polibky. Společně tancují, houpou se na houpačce nebo dovádí v lese. 

O všem mladá Ruska hojně informuje své fanoušky na sociálních sítích. A tak i když mohou působit objetí a polibky mezi medvědem a dívkou až romanticky, je potřeba myslet na to, že na sociálních sítích influenceři ukazují jen to, co se jim a jejich fanouškům hodí.

Zdroje:  zenger.news

Nejnovější články