Načítání obsahu, prosím počkejte

Packy vzhůru! Fotograf zachycuje psy z neobvyklého úhlu

8. 2. 2023 – 8:57
0
Packy vzhůru! Fotograf zachycuje psy z neobvyklého úhlu Někteří lidé si myslí, že psi vyhazuje asistent do vzduchu a fotograf Colin Crowdey je zatím rychle fotí | zdroj: Profimedia

Tlapky, bříško a zvědavý kukuč. Neobvyklé fotky psů motají lidem hlavy. Dohadují se, jak se je psímu fotografovi z Gloucesteru Colinu Crowdeyemu podařilo vyfotit. Skutečnost je překvapivě prostá...

 

 

Crowdey je po většinu roku běžným fotografem specializujícím se na portréty domácích mazlíčků. Dvakrát ročně ale přichystá speciální sérii psů z podhledu. Nejen nezúčastnění diváci, ale i fotografovi klienti často nechápou, jak se mu neobvyklé pohledy na psy podařilo vyfotit.

Někteří jsou přesvědčeni, že psi leží na zemi na zádech a Crowdey stojí nad nimi. Jiní za výsledkem vidí akrobacii. „Jedna paní si myslela, že mám asistenta, který psy vyhazuje do vzduchu a já je při tom fotím,“ říká pobaveně fotograf.

Ve skutečnosti je to velmi prosté - psi stojí na vyztuženém skleněném stole, pod který je nainstalovaný fotoaparát na dálkové ovládání. „Občas na sklo zaťukáme nebo na něj položíme pamlsek, aby se pes podíval dolů,“ popisuje „kouzlo“ Crowdey.

Zdroje:  Profimedia/SWNS , gloucestershirelive.co.uk

Nejnovější články