Načítání obsahu, prosím počkejte

Neobvyklá láska? Muž kudy chodí, tudy líbá hmyz

14. 4. 2023 – 8:59
0
Neobvyklá láska? Muž kudy chodí, tudy líbá hmyz Polib mě a změním se v motýla | zdroj: Profimedia

Láska ke zvířatům může mít mnoho podob. Někdo se spokojí s pořízením psa, jiný ve velkém zachraňuje opuštěná a zraněná zvířata, jiný krmí potulné kočky. Američan Justin z Floridy líbá hmyz. Dokonce vymyslel speciální zařízení, aby se hmyzíci nelekli, že je chtějí obří ústa sníst.

Justin má na svém profilu na TikToku téměř půl milionu sledujících, kteří fascinovaně klikají na jeho líbací videa. I když se to může zdát bizarní, není totiž ve svém koníčku, nebo jak bychom to nazvali, jediný. Mladý softwarový inženýr ale zašel mnohem dál - sestrojil si speciální zařízení, které polibky činí (nejen) pro hmyz bezpečnými. Spočívá v podstatě v miniaturních rtech pro panenky přilepených k pružince od propisky a spojených s dudlíkem. To vše nazval Bugkiss. 

Projev náklonnost díky němu zvířátko nevystraší. „Pomalu se přibližujte a jemně přitiskněte minirty na brouka. Snažte se vyhnout očnímu kontaktu, protože to může být u některých druhů hmyzu nebezpečné,“ radí. Pomáhá prý i jemně „zacvrkat“, aby brouk pochopil, že vám jde o projev náklonnosti, ne o svačinu.

Vyzkoušel už líbat mravence, housenky, chrobáky, kobylky, pavouky, komáry, ale i vosy a červy. U vosy měl trochu strach, ale červ mu údajně polibek dokonce opětoval. 

Zda je jeho láska přirozená, nebo časem vypěstovaná jako marketingová akce poté, co přišel s vynálezem, není tak úplně jasné. Každopádně jeho něžné polibky s obyvateli říše hmyzu jsou natolik bizarní, že se jejich upřímnosti snad i dá věřit.

Zdroje:  NYpost

Nejnovější články