Načítání obsahu, prosím počkejte

Líný kocourek nemá zábrany, klidně se rozplácne uprostřed obchodu

Líný kocourek nemá zábrany, klidně se rozplácne uprostřed obchodu Toongovi je úplně jedno, co se děje kolem něj. Hlavně, když má chládek. | zdroj: Profimedia

Takhle líná kočka se jen tak nevidí! Kocourka, kterého adoptoval majitel zverimexu, jen tak něco nevyvede z míry. Klidně se rozvalí na záda uprostřed obchodu a je mu úplně jedno, že ho musí zákazníci obcházet.

Mourka Toonga zachránil z ulice majitel obchodu se zvířecími potřebami v Thajsku Arlek Apimeteetumrong. Kocourek se poměrně rychle stal téměř inventářem obchodu. Kde si ustele, tam vydrží ležet klidně půl dne. Tedy pokud tam je dostatek chládku. Ten má totiž v horkých dnech tak rád, že se na studené dlažbě bez okolků natáhne jak dlouhý, tak široký. Kdyby občas neotevřel oči nebo nehnul packou, mohli by si ho lidé klidně splést s předložkou. Takhle si ho alespoň každý vyfotí. 

Podle Apimeteetumronga je Toong sice líný kocour, ale není hloupý. I když se po obchodě pohybuje volně, nikdy prý neukradl jídlo ani nepoškodil zboží. Ke štěstí mu stačí krmení, které dostává do své misky. Ví, že kdyby zradil důvěru svého zachránce, o jídlo, bezpečí a ostatně i jistotu příjemného chládku by hezky rychle přišel.

Zdroje:  Profimedia/NEWS COPY

Nejnovější články