Načítání obsahu, prosím počkejte

Zachráněný kocourek se ujal potulného kotěte a dal mu domov

7. 2. 2021 – 18:10
0
Zachráněný kocourek se ujal potulného kotěte a dal mu domov Ilustrační snímek | zdroj: Pixabay

Rezavobílý kocourek Stevros má ještě v čerstvé paměti, jaké to je žít na ulici. A tak když se na dvorku jeho nového domova začalo objevovat hladové toulavé kotě, nejenže ho nezahnal, ale s láskou se ho ujal a přenechával mu i své jídlo. Až ho „přitáhl“ do rodiny…

Klariake, chovatelka tří koček z Nizozemska, poté, co se ujala Stevrose, už adoptovat žádnou další kočku neplánovala. Ale Stevros se rozhodl jinak. Hladového kotěte, které se začalo objevovat na dvorku, se ujal, staral se o něj a přenechával mu své krmení.

Při dalších a dalších kotěcích návštěvách chovatelka viděla dvojici stále spolu, jako by si kocourek toulavého hladovce adoptoval. Klariake začala kotěti, ke kterému se nikdo nehlásil a které pojmenovala Charlie, také připravovat misku s jídlem. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený .. (@la_riek)

Během několika dní se Charlie postupně přestěhoval z ulice do nového domova. Po celou dobu se o něj Stevros ukázkově staral, vše mu ukazoval, vysvětloval, naučil ho používat záchůdek i hrát si s hračkami. Vychoval tak z něj čistotnou kočičku, která navíc postupně ztratila svou plachost a jejím nejoblíbenějším místem – po Stevrosově pelíšku – je na klíně své paničky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený .. (@la_riek)

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články