Načítání obsahu, prosím počkejte

Doma mají 81 exotických zvířat. Tři obří krajty spí v dětském pokojíku

10. 6. 2020 – 9:22
0
Doma mají 81 exotických zvířat. Tři obří krajty spí v dětském pokojíku Scott Gavin má doma šest dětí a 81 exotických zvířat | zdroj: Profimedia

Jejich sousedi z nich možná nejsou nadšení, ale britská osmičlenná rodina Gavinových má dům plný zvířat - napočítali byste jich 81, a ne jen tak ledajakých... Exotické mazlíčky mají úplně všude, dvanáctiletému synovi například v pokoji dělají společnost tři krajty!

Rodina Scotta Gavina před několika lety získala v britské reality show The Great British Benefits Handout 26 tisíc liber, aby si splnila svůj sen. Tím byla pro nyní již osmičlennou rodinu mini-zoo. A opravdu se činili! 

Ve svém domě nyní chovají 81 exotických zvířat, mezi kterými nechybí hadi, ještěrky, tarantule, sovy, surikaty nebo třeba mýval. Přestože Scott postavil zvířatům na zahradě pět výběhů, není to stále dost. A tak jsou další zvířata rozeseta po dětských pokojích - včetně tří škrtičů v pokoji dvanáctiletého chlapce. 

Zvířata si ale nenechávají jen pro sebe - navštěvují s nimi postižené děti. To, jak kontakt se zvířaty nemocným dětem pomáhá, vidí i na své nejmladší dceři, která trpí Downovým syndromem. 

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články