Načítání obsahu, prosím počkejte

S vlčákem po české přírodě. Fotky, nad kterými žasnou statisíce lidí

23. 2. 2020 – 21:07
0
S vlčákem po české přírodě. Fotky, nad kterými žasnou statisíce lidí Jedna ze starších fotografií. Na IG od té doby přibyly mnohé další | zdroj: Profimedia

I ve zdánlivě "prostých" věcech je velká krása. Někdy se nad tím až tají dech. Známá česká instagramová osobnost a fotograf "Honza" Řeháček o tom ví svoje. Není divu, že má přes půl milionu pravidelných fanoušků.

Řeháček zaujal svými překrásnými fotografiemi přírody, po které chodí se svým psem - československým vlčákem Sitkou. Toho si pořídil před několika lety a z počátečních kratších procházek se "vypracovali" ke společným výletům (nejen) po horách.

Za několik let tak vznikla téměř tisícovka příspěvků například z Vysokých Tater, Šumavy, Broumovska či Krkonoš a dalších míst, zatím poslední příspěvky pochází z Orlických hor.

Sitka se svými pány šlape přírodou za každého ročního období a "pózuje" ve sněhu, horkém létě, při hře i v západu slunce. Ostatně i jméno psího parťáka není jen tak ledajaké - jmenuje se totiž stejně jako bývalé hlavní město Aljašky. Městečko s ani ne desíti tisíci obyvateli leží na ostrově Baranof.

Ale zpátky do Česka. Kromě potěchy oka může být parádní profil i inspirací na "okořenění" náplně víkendů. Pokud váš pes tedy nepatří mezi choulostivá plemena, vezměte vodítko a vyrazte na pořádnou procházku.

Časem se třeba vytrénujete i k vydatnější túře. A pokud ne, i pohled z kopce "za humny" může stát za to.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články