Načítání obsahu, prosím počkejte

Pejsek připomíná načechranou kuličku, internet z něj šílí

18. 12. 2022 – 10:27
0
Pejsek připomíná načechranou kuličku, internet z něj šílí Veselé Vánoce přeje kulička | zdroj: Profimedia

Mohu z japonské Osaky je zřejmě nejkulaťoulinkatějším psem, tedy alespoň ve světě sociálních sítí. Díky svému neobvyklému vzhledu se trpasličí pudl stal internetovou celebritou, která má zhruba sto tisíc fanoušků.

 

Fenčiny fanoušci jsou uchváceni její roztomilostí a předhánějí se v superlativech. Tak načechraná psí kulička se jen tak nevidí. Nemůže za to však štěněčí věk, protože tomu Mohu už poměrně dávno utekla - letos oslavila šesté narozeniny. Její páníček Nanae potenciál neobvyklého vzhledu využívá naplno pečlivou péčí o srst. 

„Na ulici se za ní pořád lidé ohlížejí a ptají se mě, jaké je to plemeno,“ říká Nanae. Pejskovi proto zkusil založit účet na sociálních sítích a rozhodně nešlápl vedle. Prakticky hned si fenka Mohu získala široké publikum fanoušků.

Nejsledovanější příspěvek má 40 tisíc lajků a stovky komentářů, ve kterých se lidé rozplývají nad jejím vzhledem a nazývají ji „nejroztomilejším psem na světě“. Zvlášť oblíbené je video, ve kterém se Mohu protahuje stísněným prostorem. „Všechno její chmýří najednou zmizí, je to jako kouzlo,“ nechal se slyšet jeden z fanoušků. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ちろるん (@__mohu_c)

 

Nejnovější články