Načítání obsahu, prosím počkejte

Kočičího zloděje jídla internet miluje. Má 1,5 milionu fanoušků

1. 10. 2022 – 8:55
0
Kočičího zloděje jídla internet miluje. Má 1,5 milionu fanoušků Co je JJ, je i Simona. | zdroj: Profimedia

Kočky bývají velkými labužníky, ale většina z nich zpravidla zachovává dekorum a nesnižuje se k psímu žebrání. Jednou z výjimek je Simon, černý kocourek z Colorada, který s velmi aktivním (rozumějte agresivním) žebráním nakonec uspěl tak, že se s ním jeho člověk dělí už automaticky o vše. A že jsou to mnohdy opravdu dobroty.

Simon může po šestiletém soužití s Američanem JJ Yoshem považovat nabídku nejvybranější kočičí konzervy za urážku svých chuťových buněk. Je zvyklý jíst lidské jídlo, a to rovnou z talíře nebo vidličky svého chovatele. Ani po letech se nebojí připomenout a pokud JJ zapomene na degustaci, rázně se jí dožaduje po svém. Což osmatřicetiletý Američan rád glosuje a nahrává na sociální sítě. 

I díky těmto vtipným videím mají JJ a Simon na několika účtech na sociálních sítích dohromady více než milion a půl sledujících! Pravda, není to jen o jejich vzájemném vztahu k jídlu, to by jim k takové popularitě asi nestačilo. Jejich společný život je totiž celkově plný luxusu a hlavně společného dobrodružství. Simon s JJ jezdí stanovat, do hor, ale i třeba na kajaku.

 

Zdroje:  Vlastní , Instagram , petsradar.com

Nejnovější články