Načítání obsahu, prosím počkejte

Nejvíc sexy samec pražské zoo, gorilák Richard, slavil narozeniny

10. 11. 2020 – 8:00
0
Nejvíc sexy samec pražské zoo, gorilák Richard, slavil narozeniny Gorilí samec Richard je elegán s mnoha fanynkami a dobře to o sobě ví | zdroj: Profimedia

S ženami, ať už gorilími či lidskými, to celebrita pražské zoo umí. Stačí jeden sexy pohled a nadšené fanynky by gorilímu samci Richardovi snesly modré z nebe. Své pondělní narozeniny na prahu třicítky ale bohužel musel oslavit bez fanoušků, protože je zoo kvůli koronavirové pandemii zavřená. 

Alfasamec pražské gorilí skupiny Richard je v nejlepších letech, i v devětadvaceti je stále největším elegánem trojské zoo. Málokterý gorilí samec má tolik fanoušků, co Richard. Milují ho návštěvníci z celého světa, kterým vždy ochotně pózuje před fotoaparáty a kamerami. Jejich pozornost si dosyta užívá!

A tak se není co divit, že je z něj i internetová celebrita, nad jeho fotkami a záběry tají srdce zástupu online fanoušků. Letos se bohužel do online prostředí musela přesunout i jeho narozeninová oslava. Zoologická zahrada je totiž od začátku října zavřená a zatím se neví, kdy se bude moct znovu otevřít. 

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články