Načítání obsahu, prosím počkejte

Nejbohatší pes světa prodává své sídlo v Miami. Patřilo dřív Madonně

20. 11. 2021 – 10:54
0
Nejbohatší pes světa prodává své sídlo v Miami. Patřilo dřív Madonně Luxusní pelíšek s výhledem na zátoku | zdroj: Profimedia

Máte přebytečných 31 milionů dolarů, máte rádi toskánský styl a rádi byste se přestěhovali do Miami? Německý ovčák Gunter IV., který je údajně nejbohatším psem na světě, má nabídku přesně pro vás - prodává své sídlo, které před lety koupil od zpěvačky Madonny.

Honosné sídlo se nachází v prestižní čtvrti na pozemku o rozloze 4700 metrů čtverečních, má devět ložnic, 8,5 koupelny a samozřejmostí je upravená zahrada s venkovním bazénem. 

Gunter IV. je posledním z rodové linie německých ovčáků, které měla chovat německá hraběnka a milovnice Karlotta Liebensteinová. Ta po své smrti v roce 1992 vše odkázala právě svým psům - Gunterův otec, Gunter III., získal majetek v hodnotě 58 milionů dolarů. 

O majetek psího rodu a tak trochu i o Gunterovo blaho se stará skupina chovatelů a psovodů Gunther Groups. Gunter tak cestuje soukromým tryskáčem, vlastní několik jachet, aut, ale i domů různě po světě. Má také svého osobního kuchaře, který mu denně připravuje vybrané lahůdky v podobě steaků doplněných zeleninou a rýží, rád si smlsne i na kaviáru. Nikdy prý neochutnal granule... O jeho zábavu a zdokonalování během výcviku se stará několik psovodů, kteří ho pak večer uloží do postele z červeného sametu s výhledem na záliv.

Tak trochu psí podvod

Zatímco si Gunter užívá pohodlí, členové jeho svěřeneckého fondu se úspěšně snaží zhodnocovat jeho majetek. A jde jim to vskutku dobře - Madona dříve vilu koupila za 7,5 milionu dolarů, takže její cena se více než ztrojnásobila. 

Momentálně má Gunterův majetek hodnotu téměř 500 milionů dolarů. Má to však své ale - tenhle nejbohatší ovčák je možná tak trošku kůň, bílý. Podle zjištění deníku Tampa Bay Times podložených dalšími investigativními pátráními je Gunter Groups, označující se za správce dědictví, společnost se sídlem na Bahamách. Hraběnka Liebensteinová nikdy neexistovala a vše je tak jen jeden velký podvod. „Správci dědictví“ si tak díky tomu, že svůj příběh staví na psovi, žijí v luxusu a vesele zhodnocují majetek...

Ale což, podle všeho z toho Gunter IV. jen profituje, tak proč mu brát jeho pohodlný život, ve kterém mu jeho vlastní personál splní vše, co mu na očích vidí? Výměnou za to jen občas „otiskne packu“ na smlouvu nebo svým domem provede zájemce o koupi...

Zdroje:  Daily Mail , Tampa Bay Times

Nejnovější články