Načítání obsahu, prosím počkejte

Jak vypadají poslední přání umírajícího psa? Piknik, ale i seskok padákem

22. 9. 2020 – 10:03
0
Jak vypadají poslední přání umírajícího psa? Piknik, ale i seskok padákem Jeden obyčejnějších zážitků - jen tak si zaplavat v jezeře | zdroj: Profimedia

Dvanáctiletý labrador Theo vypadá jako šťastný pejsek, přitom ho jeho chovatelé letos v květnu nechali zuboženého a opuštěného na parkovišti supermarketu. Ujala se ho Američanka Jenny Leechová a když zjistila, že pejsek trpí konečným stádiem rakoviny, rozhodla se mu zbytek života co nejvíc zpříjemnit. Sestavila mu seznam "posledních přání", která mu s radostí každý den plní.

Začalo to zmrzlinou, hamburgerem a pořádnou kostí přímo z řeznictví. Původně Leechová jen chtěla psovi s rakovinou varlat trošku zlepšit náladu. Protože ale jeho příběh společně se zážitky začala zveřejňovat na Facebooku, "projektu" se chytili další a další lidé, kteří nabízejí Theovi, že mu splní některou z dalších výzev. 

A tak umírající pejsek cestuje, projel se ve sporťáku i proletěl v letadle, skočil s padákem, zašel do autokina, ale zažil si i běžné věci jako návštěvu farmy, piknik se svou novou rodinou či se jen tak vykoupal v jezeře. 

Kromě toho se za oněch pár měsíců stal Theo se svou čistou radostí motivací pro lidi, kteří jsou v podobné situaci.

Zdroje:  ctvnems.ca

Nejnovější články