Načítání obsahu, prosím počkejte

OBRAZEM: Psí pochoutky, jak je neznáte

OBRAZEM: Psí pochoutky, jak je neznáte Banánový lívanec s borůvkami, které jsou pro psy velmi ideálním přirozeným zdrojem vitamínu a minerálů. | zdroj: Profimedia

Pandemie a s ní spojený lockdown přinesl lidem nové koníčky a výzvy. Část z nich začala více vařit. Třeba i pro psy. Dvouletá fenka čau-čaua Eliza si díky tomu užívá delikatesy, které by udělaly radost i nejednomu lidskému strávníku.

Momoko Hayashiová z Londýna miluje vaření a vymýšlení nových verzí známých jídel. Lockdown tak přijala jako výzvu a začala vařit i pro chlupatého mazlíčka, kterého chová společně s partnerem Lawrencem. Eliza tak z paniččina koníčku může jen profitovat. Momoko jí – podle jejího názoru - servíruje stravu kvalitní a nutričně vyváženou stravu.

Dvouletá fenka navíc dostává totéž, co její páníčci. Jen lehce upravené do podoby vhodné pro psy. Eliza si tak pochutnává i na lahůdkách jako je sushi, pizza, lívance, nebo třeba fish and chips. Postupně ji při čekání na „oběd“ začala Momoko fotit, což se na sociálních sítích setkalo s velkou odezvou.

Zdroje:  Profimedia

Nejnovější články