Načítání obsahu, prosím počkejte

Nekrmte tohohle zk*rveného psa! Štěně nalezli s hákovými kříži a nadávkami na těle!

Nekrmte tohohle zk*rveného psa! Štěně nalezli s hákovými kříži a nadávkami na těle! zdroj: psy.pl

V USA ve státě Missouri byla nalezena tříměsíční fenka s oholenou srstí. Na jejím těle byly namalovány červené hákové kříže a kletby. Malá psí slečna má zlé chvíle za sebou a brzy bude připravena začít nový život v milujícím domově.

Lidská krutost vůči zvířatům nezná mezí. Přestože média i jednotlivci stále častěji zveřejňují různé případy týrání zvířat, stále se najdou lidé, kterým chybí empatie. Bestiální chování vůči těm, kteří se nemohou bránit, má mnoho různých podob, ale jedno mají společné: vyvolává hrůzu. 

V Missouri bylo nalezeno tříměsíční štěně s oholenou srstí. Tím to však neskončilo, zachránci našli na těle štěněte načmárané hákové kříže a nadávky. Fenu naštěstí včas zachránili strážci zákona při jednom ze svých zásahů a předali ji organizaci Rescue One, která zachraňuje zvířata. V jejich péči se dostala na veterinární kliniku.

Byla nalezena fena s oholenou srstí. Z obrazů na těle běhá mráz po zádech!

Organizace Rescue One o celém incidentu informovala 9. května na svém Facebooku. Nejenže příběh popsali, ale také nahráli několik fotografií rozkošného psa s viditelnými červenými nátěry na těle. Pes měl na sobě nejen načmárané hákové kříže, ale také tupý vzkaz na zádech: "Nekrmte tohohle zk*rveného psa".

Špatné chvíle štěněte jsou již za ním. Jak bylo napsáno v příspěvku, po sérii koupelí se z něj podařilo smýt ohavné nápisy. Záchranáři sdělili, že fenka se jmenuje Leslie. Rychle se spřátelila se svými psími kamarády, hodně spala a celkově velmi dobře vycházela se všemi zaměstnanci zařízení.

Nyní je v dočasném domově, kde zůstane, dokud nebude připravena k adopci, což je asi měsíc.

Už jsme začali prověřovat žádosti o její adopci. Ráda si hraje s ostatními psy ve svém dočasném domově a je velmi přátelské štěně. - Jeden ze zachránců řekl.


Zdroje:  psy.pl , nypost.com

Nejnovější články