Načítání obsahu, prosím počkejte

Jak se učí vytí? Na kouzelném videu učí štěně výt jeho starší parťák

21. 12. 2022 – 9:34
0
Jak se učí vytí? Na kouzelném videu učí štěně výt jeho starší parťák Nelly se svou rodinou | zdroj: Profimedia

Tak jako se děti postupně učí mluvit, musí se i štěňata naučit typické psí projevy. A přitom třeba takové vytí není zrovna snadná věc. Proto měla tříměsíční fenka rotvajlera Nelly hned dva učitele - páníčka a svého staršího parťáka.

Britská dvojice Millie Crosbyová a Ryan Foord si ke svému tříletému rotvajlerovi Arthurovi pořídili štěně, aby měl parťáka. Arthur se jako správný starší brácha o Nelly stará a zaučuje ji. A protože dokáže výt na povel, nemohl ani tuhle schopnost během svých lekcí vynechat.

Musela tomu ale předcházet výuka samotného vytí. To totiž není pro malá štěňata žádná legrace. Na pomoc proto přispěchal i páníček Ryan. Společnými silami se jim podařilo, aby chovatelka mohla do fenčina deníčku zapsat příspěvek o prvním vytí.

Z výuky Crosbyová natočila i video, které je tak roztomilé, že se obratem stalo virální a má už více než 11 milionů zhlédnutí. Posuďte sami.

 

@rottweilermum_ We got our first little howl this morning!! #rottweiler #rottweilersoftiktok #rottweilerlife #rottweilerdogs #rottweilerfamily #rottweilerlove #puppylove #puppydog #puppiesoftiktok #howlingdog ♬ original sound - Millie Crosby
Zdroje:  Vlastní , TikTok

Nejnovější články