Načítání obsahu, prosím počkejte

Drzému štěněti k útěkům za pohodlím pomáhají kamarádi

17. 10. 2022 – 8:47
0
Drzému štěněti k útěkům za pohodlím pomáhají kamarádi Už jen trochu odpichu a gauč je tu! | zdroj: Profimedia

Chovatelé z britského Leicestershiru po příchodu domů pravidelně nacházeli rozvaleného na gauči svého jezevčíka. A to přesto, že při odchodu byl s ostatními psy zavřený v kuchyni. Záhadu odhalila až skrytá kamera. 

Mary a Scott Warwickovi jsou zvyklí své psy před odchodem z domu uzavírat v kuchyni. V cestě do zbytku domu jim brání dětská branka ve dveřích kuchyně. Všichni domácí mazlíčci si na nastavený režim zvykli a dokážou se v nepřítomnosti páníčků v kuchyni sami zabavit. 

Tedy až na tříletého jezevčíka Darcieho, kterému se omezení pohybu jen na kuchyň evidentně příliš nelíbí. Jenže kvůli výšce je překonání bezpečnostní branky prakticky nemožné. Warwickovým proto vrtalo hlavou, jak je možné, že psa, který branku nepřeskočí a ani se nezvládne protáhnout mezi příčkami, pravidelně nacházejí drze rozvaleného na gauči v obýváku, zatímco ostatní psi trpělivě čekají v kuchyni.

Manželé se proto rozhodli do kuchyně nainstalovat kameru, aby odhalili záhadu psího Houdiniho. A video bylo ještě zajímavější, než kdyby se při útěku dokázal protáhnout mřížemi. Darcie totiž drze využívá svých psích kolegů - jeho největším komplicem je stejně starý buldoček Benson, který kamarádovi mile rád nastavuje záda... S takovou pomocí parťáka pak není žádná překážka příliš vysoká. 

Zdroje:  Profimedia

Nejnovější články