Načítání obsahu, prosím počkejte

Byla týraná a dokonce 17krát postřelená: slepá fena s uříznutým uchem dokazuje, proč jsou zvířata výjimečná!

Byla týraná a dokonce 17krát postřelená: slepá fena s uříznutým uchem dokazuje, proč jsou zvířata výjimečná! zdroj: milujemezvierata.sk

Muž z Libanonu se setkal s neuvěřitelně děsivou scénou. Fena přivázaná k bedně měla uříznuté ucho, byla slepá a těhotná a její tělo bylo pokryté ranami.

Chladnokrevní lidé považovali štěně za bezcenné, a tak ho nejméně 17krát střelili brokovnicí, což vedlo k jeho oslepnutí.

Když ji tento hrdina spatřil, okamžitě ji přišel zachránit a odvedl ji k sobě domů. Poskytl jí nezbytnou lékařskou péči a její fotografie zveřejnil na internetu.

Záběry se však dostaly až k britské záchranné organizaci, která okamžitě zasáhla.

 

The-thrilling-story-of-Maggie-a-dog-who-survived-after-receiving-17-shots-5d789b011123f__700-574x600 zdroj: milujemezvierata.sk

 

Nadace Wild at Heart se snažila najít ideální rodinu pro fenku jménem Maggie. Starala se o ni Kasey, která se potýkala s depresemi a měla problém navázat kontakt s ostatními lidmi.

Na druhou stranu měla Maggie na Kasey úžasný vliv, začala se zvedat a znovu objevovat pocit štěstí. To znamená, že Maggie měla neuvěřitelně milující a radostnou povahu, přestože prožila nepředstavitelné týrání.

Pak si ale Kasey uvědomila, že Maggie by byla ideálním terapeutickým psem pro lidi, kteří se potýkají s úzkostmi, depresemi a zneužíváním či týráním.

 

The-thrilling-story-of-Maggie-a-dog-who-survived-after-receiving-17-shots-5d789b3b6aa0a__700-600x600 zdroj: milujemezvierata.sk

 

Terapeutický pes pro všechno, co sama zažila, dokáže pochopit...

Za pouhý rok se Maggie změnila z uvázané a zanedbané toulavé fenky na takzvaného "zázračného psa". Získala certifikát terapeutického psa a nyní denně pomáhá lidem v nouzi!

Je úžasné, že tato fenka byla na pokraji smrti, a přesto může lidem věřit. Je pozoruhodné, jak nám zvířata dokážou projevovat lásku bez ohledu na to, jak krutě s nimi lidé zacházeli.

Sdílejte tento příběh, pokud souhlasíte s tím, že zvířata jsou pro nás příliš dobrá a my si je mnohdy ani nezasloužíme!

 

69044494_681111675733266_803258585460701097_n-5d78382686abd__700-600x450 zdroj: milujemezvierata.sk

 

V útulcích každoročně končí desítky tisíc psů a koček, ať už z důvodu zanedbání péče, týrání nebo opuštění. Zvažte adopci před nákupem. Navštivte místní útulky, každý pes nebo kočka si zaslouží spravedlivou šanci na láskyplný domov.

Děkujeme všem andělům, kteří se starají o malé a nevinné oběti krutosti a zanedbávání.

 

Zdroje:  milujemezvierata.sk

Nejnovější články