Načítání obsahu, prosím počkejte

Jak zabavit hosty na svatbě?

18. 5. 2022 – 11:30
0
Jak zabavit hosty na svatbě? zdroj: Tisková zpráva

Svatební sezóna se pomalu ale jistě rozjíždí. Možná máte váš velký den teprve před sebou a dáváte dohromady poslední svatební střípky. A zábava pro svatebčany bývá jednou z nejostřeji sledovaných záležitostí na svatbách. Které aktivity zvednou vaše svatebčany ze židle?

Svatební bingo
Svatební bingo patří mezi pomyslné ice breakery téměř na každé svatbě. Slouží k seznámení svatebčanů, kteří se tolik neznají. Hra funguje vcelku jednoduše a připravuje ji nejčastěji nevěsta se ženichem, kteří znají osazenstvo svatební tabule nejlépe. Připravte si papír A4 a rozmístěte na něj několik políček, například čtyři do jednoho řádku. Řádků můžete následně udělat, kolik budete chtít. Do každého políčka napište něco, co výrazně definuje konkrétního svatebčana. Vypadat to může například tak, že do jednoho políčka napíšete „je levák“, do dalšího „uběhl/a půlmaraton“, a tak dále. Tímto způsobem budete pokračovat, dokud nebudete mít všechna políčka obsazená. Úkolem svatebčanů bude obejít všechny hosty a zjistit, ke komu příslušná políčka sedí. Ti, kteří správně dokončí celé bingo, dostanou od nevěsty a ženicha speciální cenu.

Fotokoutek
Fotokoutek je jedním ze skvělých způsobů, jak zkombinovat zábavu a focení svatby. Téměř všichni svatebčané milují, když se mohou v obležení přátel a vtipných rekvizit vyfotit. Výslednou fotku můžete svatebčanům nechat na památku, nebo připravte svatební fotoalbum, do kterého vám mohou hosté fotky nalepit. Přichystejte i barevné propisky a fixy a nechte je, ať vám do alba připíšou svatební přání. Vám tak zůstane památka na váš velký den a zároveň získáte fotografie, které svatební fotograf jen tak nezachytí.

Svatební obraz
Malování svatebního obrazu patří k hitům posledních let. Zadání opět vytváří nevěsta se ženichem, kterým také zůstane výsledný obraz. Nejprve vyberete nějakou zajímavou párovou fotografii. Tu nechte zvětšit a poté ji rozdělte na 9 stejně velkých kusů. Zabalte je do obálky, kterou následně předáte skupince svatebčanů. Skupiny můžete vybrat náhodně třeba losováním. Každá skupinka pak musí namalovat svou část fotografie na připravené plátno. Výsledkem je devět malých obrázků, které tvoří velmi zajímavý a mnohdy vtipný celek.

Tagy:  inzerce
Zdroje:  Inzerce

Nejnovější články