Načítání obsahu, prosím počkejte

Cestovatelkou proti své vůli. Chtěla chvíli klidu a probudila se 500 km daleko

Cestovatelkou proti své vůli. Chtěla chvíli klidu a probudila se 500 km daleko Bonnie zdraví z Devonu | zdroj: Profimedia

Kočky se rády vydávají na průzkumy okolí. Tak dlouhý výlet si ale černá kočička Bonnie nepředstavovala. Omylem si zajela téměř 500 kilometrů od domova. Jako černý pasažér. 

Manželský pár seniorů Janet a Paul Atkinsonovi z britského Horncastlu v Lincolnshire se vydal na dlouho plánovanou dovolenou do Devonu. Jaké bylo ale jejich překvapení, když se poté, co dorazili do cíle, vrátili z večeře a chtěli si jít lehnout. V posteli jejich karavanu je uvítala kočka. Ale nikoli jejich. Šok to byl zřejmě oboustranný, protože ani šelmička nečekala, že místo známých tváří své rodiny uvidí někoho úplně cizího.

Měla ale štěstí, Atkinsonová v ní poznala kočičku ze sousedství. Prostřednictvím sociálních sítí už byla jen otázka pár minut zjistit, že jde o Bonnie jejich sousedky Stephanie. Do karavanu zřejmě proklouzla v nestřeženém okamžiku a pak se už jen nestačila divit. Stala se proti své vůli černou pasažérkou na dovolené, píše server BBC.

Tu si nakonec užila i sama Bonnie. Během týdenního pobytu se o ni postarala místní charitativní organizace Animals in Distress. „Strávila krásný týden v luxusním kotci v naší chovatelské stanici a byla rozmazlovaná celým naším týmem,“ popsala ředitelka organizace Lisa Saundersová. 

Pár seniorů si ji po cestě zpátky vyzvedl a přivezl ji zpět její chovatelce. „Když jsme se nedostali na dovolenou, tak alespoň ona ano. Věřím, že si užila pohodu a klid daleko od psů,“ nechala se slyšet Stephanie s tím, že hned po návratu Bonnie raději hned zaujala své oblíbené místo.

Inu, všude dobře, doma nejlíp. 

Zdroje:  BBC

Nejnovější články